Weer naar huis

Naar huis.

1.   Als de dag en het uur van vertrek precies bekend zijn, kan je de taxi al bij je aankomst re­serveren. Komt doorgaans stipt op tijd. Taxi voor de terugreis kan daags tevoren o.m. besteld worden bij de taxistandplaats in Pujols.

2.   Bij vertrek altijd voor de volgende gasten achterlaten: voldoende water in de bakken bo­ven, wat koffie, thee, suiker en, als er direct aansluiting is, een kleinigheid aan verfrissende drank in de ijskast, met een blikje en een toastje. Eventueel een welkomstbriefje met de laatste informatie op de bar. Kortom zoals je het zelf bij aankomst zou willen aantreffen.

3.   Voor de sleutel geldt, overleg met Bas of je de sleutel mee naar huis neemt of op een geheime plek achterlaat voor de volgende gasten.

4.   Wanneer er niet direct nieuwe bewoners komen al het meubilair (óók grote tafel en hangmat) en andere spullen binnen halen, ijskast uit en de deur op een kier laten staan. Tuinhek sluiten om ongewenste huiskijkers te voorkomen. Alle deuren en luiken goed afsluiten.

5. De schakelaar van de boiler in de badkamer uit (=0) zetten

  1. De laatste bewoner van het jaar wordt dringend verzocht om de gaasjes in re­genpijpen/dakgoten te ontdoen van bladeren en dennennaalden opdat het regenwater vrijelijk de put in kan stromen en niet langs de muren lekt. Idem het filter van gaas in de tuinput.
  2. Het huis graag veegschoon achterlaten.